Lansarea antologiei lirice: „București, dincolo de timp”

Comunicate   16 Nov 2018

Lansarea antologiei lirice: „București, dincolo de timp”

  

Antologia Filialei București-Poezie a Uniunii Scriitorilor din România, „București, dincolo de timp”, a fost lansată cu succes la Târgul de Carte Gaudeamus, în ziua de 15 noiembrie 2018.

Antologia a fost realizată de Editura Neuma cu sprijinul Primăriei Generale a Municipiului București, prin Muzeul Național al Literaturii Române

Volumul cuprinde poeziile a 26 de autori sub genericul: București-unire-unitate.

Antologia beneficiază de un cuvânt de salut din partea doamnei Primar General Gabriela Firea, membră a Filialei. Volumul are două introduceri semnate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Poezie a U.S.R. și de Andrea H. Hedeș, președintele Asociației Culturale Neuma.

Este a doua antologie lirică realizată de Filialei București-Poezie a Uniunii Scriitorilor din România, după cea intitulată „Ce stradă e asta?”, apărută în anul 2017 la Editura Neuma.

La lansarea noului volum, au prezentat lucrarea Andrea H. Hedeș și Horia Gârbea. Lansarea a fost însoțită de un recital poetic susținut de poeți cuprinși în antologie și câțiva poeți invitați din alte Filiale ale U.S.R. Au fost prezenți reprezentanți ai MNLR și ai Primăriei Capitalei, un numeros public.

antologie_poezie_2018_cop_1.jpg

 

 

Arhiva