In memoriam Corneliu Lupeș

25 Jan 2024

Uniunea Scriitorilor din România anunță cu tristețe încetarea din viață a scriitorului Corneliu Lupeș, membru al Filialei București – Critică, Eseistică și Istorie Literară din anul 2008.

articol complet

In memoriam Grigore Traian Pop

20 Dec 2023

Uniunea Scriitorilor anunță cu regret decesul, în ziua de 16 decembrie 2023, a scriitorului și ziaristului Grigore Traian Pop, prezență activă în presa craioveană și bucureșteană și în cercetarea arondată științelor sociale.

articol complet

In memoriam Doru Moțoc

14 Dec 2023

A plecat dintre noi, în ziua de 6 decembrie 2023, poetul, prozatorul și dramaturgul Doru Moțoc, membru al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Sibiu.

articol complet

Comunicat

12 Dec 2023

Față de articolul de presă publicat pe pagina de internet Cotidianul.ro, intitulat „Vremuri grele și complicate pentru Uniunea Scriitorilor”, Uniunea Scriitorilor din România aduce următoarele lămuriri:

articol complet

Alte articole

In memoriam Doina Cetea

12 Feb 2024 (In Memoriam)

Filiala Cluj a Uniunii Scriitorilor din România anunță cu adâncă tristețe încetarea din viață a scriitoarei Doina Cetea.

In memoriam Corneliu Lupeș

25 Jan 2024 (In Memoriam)

Uniunea Scriitorilor din România anunță cu tristețe încetarea din viață a scriitorului Corneliu Lupeș, membru al Filialei București &nd...

In memoriam Mircea Valer Stanciu

22 Jan 2024 (In Memoriam)

După o lungă perioadă de suferință, colegul nostru, Mircea Valer Stanciu, s-a stins în Germania, acolo unde trăia.

In memoriam Edith (Guip) Cobilanschi

19 Jan 2024 (In Memoriam)

A plecat dintre noi poeta, prozatoarea și jurnalista Edith (Guip) Cobilanschi.