Casa de Creatie de la Neptun

Casa de odihnă a Uniunii Scriitorilor de la Neptun dispune de 11 apartamente (de două camere, pentru 3 sau 4 persoane) și 34 de garsoniere (pentru 2 persoane). Toate apartamentele și garsonierele au vedere la mare, baie, balcon, TV și frigider.


De asemenea, există și o grădină cu terasă, restaurant á la carte și bar, cu sală de mese și terase. Zilnic, se servește micul dejun tip bufet suedez, prânzul și cina. Casa funcționează regulat în fiecare an.

Pentru rezervări și alte detalii: Mădălina Marcu - 0769 142 884

Tarife Neptun 2020 Membri USR.pdf

Tarife Neptun 2020 Nemembri USR.pdf

REGULAMENT

DE FUNCȚIONARE A CASEI SCRIITORILOR DE LA NEPTUN

 

1. BENEFICIARI AI SERVICIILOR sunt, în ordinea priorităţilor:

  1. membrii U.S.R., părinții și copiii acestora;
  2. angajații U.S.R., părinții și copiii acestora;
  3. urmași ai membrilor U.S.R. decedați: soț, soție, părinții și copiii acestora;
  4. alți turiști acceptați de Conducerea U.S.R., în limita locurilor disponibile.

Nu vor primi repartiții solicitanții care, prin comportamentul lor, au adus prejudicii materiale, morale și de imagine U.S.R., după cum decide Comitetul Director.

 

2. ÎNSCRIERI 

  • seriile vor fi de 10 zile consecutive;
  • înscrierile se vor face – până la data de 1 mai a fiecărui an și, în limita locurilor disponibile, și după această dată – la secretariatul U.S.R., cu plata la înscriere a minimum 30% din valoarea serviciilor (cazare + cel puțin o masă pentru fiecare persoană), cu mențiunea că retragerea se poate face cu cel puțin 10 zile înainte de data începerii sejurului. Renunțarea după această dată atrage pierderea sumei avansate;
  • membrii U.S.R., în luna august, vor primi repartiție pentru un singur apartament sau garsonieră, pentru o singură serie (10 zile); în celelalte luni, se pot acorda repartiții în măsura locurilor disponibile.

Arhiva