Festivalul Internațional de Literatură „Poezia – Port La Dunăre”

Noutati   27 Jun 2022

     Filiala Sud – Est a Uniunii Scriitorilor din România, cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați și al Consiliului Local, în parteneriat cu Consiliul Județean Galați, Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galați și Filiala București – Traduceri Literare organizează, în perioada 28 iunie – 03 iulie 2022, Festivalul Internațional de Literatură „Poezia – Port La Dunăre”, sub genericul ART CITY.
     Scriitorii din 9 țări riverane Dunării și din România vor poposi la Galați pentru a celebra fluviul-mamă. Programul festivalului cuprinde: lansări de carte, recitaluri, proiecții video, workshopuri și spectacole artistice pe faleza inferioară a Dunării (la Foișor) și în sălile Centrului Cultural „Dunărea de Jos” (Strada Domnească nr. 61).
     Întâlnirile scriitorilor cu oficialitățile vor avea loc de Ziua Dunării la Primăria Galați și la Consiliul Județean Galați.
     În cadrul proiectului se va lansa o Enciclopedie a Dunării și va avea loc și un spectacol artistic susținut de Nicu Alifantis și Răzvan Mirică (Gemini) în ziua de 2 iulie 2022, orele 19:00, pe Faleza Inferioară.
     Printre partenerii (sponsorii) acestui eveniment se află BCR și Administrația Piețelor Agroalimentare Galați.
     Vă așteptăm la eveniment!

Filiala Sud-Est a
Uniunii Scriitorilor din România
Președinte: Florina Zaharia

Arhiva