Alegeri U.S.R.

Comunicate   10 Jan 2018

Alegeri U.S.R.

 

Potrivit hotărârii Consiliului Uniunii Scriitorilor din România, începând cu data de 10 ianuarie 2018 se pot depune la secretariatul U.S.R. candidaturi la funcția de Președinte al U.S.R., în vederea alegerilor care vor avea loc în acest an.

Fiecare candidatură va fi însoțită de proiectul de conducere propus de candidat.

 

Precizări suplimentare legate de alegerile de la U.S.R.

 

Așa cum am anunțat, sesiunea de depuneri de candidaturi a început pe data de 10 ianuarie 2018. Aceasta se va încheia cu o lună înainte de prima adunare generală de alegeri organizată de o Filială a U.S.R.

Cum încă nu s-a stabilit calendarul adunărilor generale la Filialele U.S.R. din București și din țară, nu se cunoaște nici termenul-limită de depunere a candidaturilor, dar acesta va fi precizat de îndată ce vor fi fixate datele adunărilor generale la toate Filialele U.S.R.

Cei care vor să candideze pentru funcții de conducere în cadrul Filialelor trebuie să ia legătura cu președintele Filialei din care fac parte, pentru a se înscrie pe lista de candidați din acea Filială. 

Candidații la funcția de Președinte al U.S.R., așa cum deja am informat, trebuie să-și depună candidatura, însoțită de proiectul de conducere propus, la secretariatul U.S.R.

 

Arhiva